Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.9.2022 alkaen.

Mida Decor Oy

Toinen poikkikatu 5, 20100 Turku

Y-tunnus: 3244096-7

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi meiltä sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja tietosuoja selosteeseen

Kustomoidun tuotteen tilaus tehdään yhteydenottolomakkeen kautta tai kontaktoimalla meitä suoraan. Yhteydenottolomake ja kontaktointi toimii tarjouspyyntönä johon vastaamme tarjouksella.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Asiakkaan sähköpostilla hyväksymä tarjous on automaattisesti tilausvahvistus. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys meihin.

Toimitustavat- ja kulut

Toimituskulut eivät sisälly tuotteen hintaan. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Maksutavat

Lähetämme asiakkaalle ennakkolaskun, joka tulee maksaa ennen tuotteet toimittamista. Mikäli asiakas haluaa laskun lähetettäväksi toimituksen jälkeen olemme oikeutettuja pyytämään kopion henkilön virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Toimitusaika

Sovimme aina asiakkaan kanssa toimitusajoista erikseen.

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista.

Peruuttamisoikeus

Kustomoiduissa tuotteissa ei ole peruutusoikeutta tai palautusoikeutta. 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutus ilmoitusta, pidämme/perimme koko tilauksen veloituksen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tulee tehdä asiasta välittömästi reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Muissa ongelmatilanteissa otathan yhteyttä meihin.

 

Yhteystiedot

Mida Decor Oy

Toinen poikkikatu 5, 20100 Turku

puh. +358400350407 tai +358 504351450

sähköposti: ida@midadecor.com tai mimmi@midadecor.com